O NAMA

                                                                                                               Opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga.   

Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena telesna temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastrične tegobe, obrada manjih rana i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja, Vaš lekar opšte medicine mora biti tu za Vas.

O ordinaciji

1 ordinacijaOrdinacija DR IVAN RADIĆ se bavi unapređenjem zdravlja, sprečavanjem i ranim otkrivanjem bolesti, lečenjem akutnih i hroničnih stanja i bolesti, medicinskom rehabilitacijom, pri čemu uvek vodimo računa o svim potrebama i mogućnostima naših pacijenata. Bez čekanja u redu, svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena, te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljne podatke o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija u skladu sa najnovijim smernicama uz objašnjenje i saglasnost pacijenta, te savetovati o daljnjem postupku i toku bolesti. Ukoliko niste u mogućnosti s obzirom na stanje bolesti doći u ordinaciju, ili jednostavno želite kućni komfor,  stojimo Vam na raspolaganju u vidu kućne posete.                    

U slučaju potrebe, u hitnim stanjima, dostupni smo Vam 24h pozivom na mobilni telefon: 064 466 54 21

Osnivač i stalno zaposlen u ordinaciji je dr Ivan Radić sa iskustvom rada u hitnoj pomoći i položenim kursevima Evropskog resuscitacionog saveta (ERC): Intermediate Life Support (ILS), Advance Life Support (ALS), kurs taktičke medicine, IPHTLS 2- trauma kurs, koji je ujedno i aktivan član Resuscitacionog saveta Srbije. Takođe je član Udruženja za istraživanje i tretman bola Srbije (UITBS). Od Oktobra 2017.godine je na specijalističom usavršavanju iz interne medicine, koje obavlja u Kliničkom centru Srbije. Od Juna 2019. godine je ordinirajući lekar u domu za stara lica "Dom Vožd 011", a od Januara 2022. godine i u domu za stara lica  "Dom Vožd", te je stekao u svakodnevnom radu veliko iskustvo u rešavanju problematike sa starijim, najranjivijim osobama . 

Kvalitet koji se može ostvariti u privatnoj zdravstvenoj zaštititi mora biti dostupan svima i u skladu sa tim načelom je i formiran cenovnik usluga!!!

Iako se većina tegoba i bolesti može u skladu sa smernicama uspešno lečiti i izlečiti na nivou opšte medicine, u slučaju potrebe se organizuje i upućuje na specijalistički pregled i dodatnu dijagnostiku.

S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju vezanu za infekciju Covid-19, obavezno je prethodno javljanje i zakazivanje pregleda, kako bi se moglo odlučiti na osnovu tegoba da li se pacijent može pregledati i zbrinuti u ordinaciji DR IVAN RADIĆ, ili je potrebno da se javi u neku od Covid ambulanti. Preglede možete zakazati na telefon 011/246 8067 ili 064 466 54 21.

Vojvode Stepe 120 lokal broj 4, Beograd
Telefon: 011 2468067 | Mobilni telefon: 0644665421 | Fax: 011 2466096
E-mail: ordinacija.radic@yahoo.com

© 2019 Copyright Dr Ivan Radić.

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs